Единствената дъщеря на рапъра Еминем спретна моминско парти на яхта. Хейли

...
Единствената дъщеря на рапъра Еминем спретна моминско парти на яхта. Хейли
Коментари Харесай

Луксозно моминско парти вдигна единствената дъщеря на Еминем

Единствената щерка на рапъра Еминем спретна моминско празненство на яхта. Хейли Джейд Матърс реши да прекара последните си дни като необвързано момиче на яхта с приятелите си. Тя публикува снимката в своя Instagram.

Хейли Джейд последва стъпките на татко си и стана певица. Тя също по този начин води личен блог и подкаст.

Тя провежда моминското си празненство в Тампа, Флорида. Покани седем другари и полусестра си Алайна " Лейни " Матърс на празненството. Алайна е щерка на сестрата на Кимбърли Ан Скот, майка на Хейли и някогашна брачна половинка на Еминем. Рапърът я осинови, както и Уитни, дъщерята на Скот от предходната й връзка.

Хейли спретна моминско празненство на яхта и разгласява няколко фотоси. За фотосите тя театралничи с бял бански, а приятелките й бяха с черни. Тя приключи визията си с плетена чанта във формата на мида, слънчеви очила и бяла каубойска шапка.



Дъщерята на хитмейкъра на Slim Shady се готви да отиде до олтара с гаджето си Евън Макклинток. Те оповестиха годежа си през февруари 2023 година

А още през май Хейли Джейд сподели снимка от годежното си празненство, което беше на покрива на небостъргач в Детройт.

Двойката се среща в Мичиганския държавен университет, а през 2016 година те разсекретиха романса си, като разгласиха първите си фотоси дружно. Инсайдери споделиха, че Евън към този момент се е срещал с Еминем и той изцяло утвърждава избора на Хейли.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР